Poging mislukt

Iets minder dan een jaar geleden kocht ik een website over om daar eens wat mee te experimenteren (lees ook DagDeals24). Het was een klein leerproces in het automatisch importeren van XML feeds, en dat is zeker niet mislukt, dat is gewoon gelukt en goed.

Het mislukte gedeelte zit vooral in het winstgevend maken van het geheel, dat is dan toch weer lastiger dan ik dacht. Of misschien heb ik er gewoon het geduld niet voor gehad. Met een klein beetje onderhoud was het allemaal prima te doen en hoef ik er niet veel tijd aan te besteden. Maar als je geen bezoekers trekt, verkoop je ook niets, en dat was natuurlijk wel het hele idee. Een aantal Facebook Advertenties hebben gelopen, heel specifiek gericht op een bepaald product. Hier kwam wel bezoek op af, maar eigenlijk geen verkopen. In het totaal zijn er een paar verkopen geweest met een minimale commissie.

via GIPHY

Al met al dus niet voldoende om het aan te blijven houden, dus dit is wederom een website die verkocht is, en niet meer gelieerd aan Effect Internet Services.