Over

Effect Internet Services is officieël opgericht op 21 september 2017, maar het bestaat eigenlijk al sinds 1996. In de tijd dat het internet een beetje op begon te komen in Nederland en niemand nog wist wat een website was, begon Effect Internet Services (of EIS) al met het opzetten van kleine persoonlijke websites.

Inmiddels zijn we ruim 20 jaar verder en is er veel veranderd: we hoeven niet meer in te bellen, maar staan continu in verbinding met elkaar en kunnen we alles op het net opzoeken met een device dat we altijd bij ons hebben. De passie en interesse in het internet is niet veranderd bij Raymond Vink (roepnaam Deef): nog steeds is internet een belangrijk aspect van zijn leven. Met het starten van de eigen onderneming bestaat er nu de mogelijkheid om andere mensen te helpen met de dagelijkse werkelijkheid van het internet voor bedrijven.

Effect Internet Services richt zich op de ontzorging bij ondernemers: of het nu gaat om online marketing, het bijhouden van de website of het beheren van een social-mediaprofiel. Bij Effect Internet Services kun je altijd terecht en hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Bekijk snel de diensten die ik aanbied, neem contact op, zodat we een koffie afspraak kunnen maken.