Dag Deals 24

Je komt ze regelmatig tegen in de krant: de dagdeal sites als Actie van de dag of Vouchervandaag. Die hebben elke dag weer 1 of meerdere dagdeals: een product met extra veel korting die slechts 1 dag (of enkele dagen) in de aanbieding is. Het idee van dit soort bedrijven was vroeger om makkelijk van een overschot / te grote voorraad af te komen. Maar dat is momenteel zeker niet meer het geval, daarbij is het gewoon een geval van Dropshipping (direct bij de fabrikant bestellen en laten leveren, hierdoor schakel je tussenpersonen uit en kun je dus goedkoper aanbieden).

Er zijn inmiddels ook wel wat verzamelsites die (net als DagDeals24) deze producten verzamelen, maar DagDeals24 gaat eigenlijk nog een stap verder. Want er zijn nog meer winkels die ook een dagaanbieding of weekaanbieding hebben. Deze proberen we ook te plaatsen. En als extra bonus ook nog eens andere voordelige winkels, die dus standaard goedkoper zijn dan de vaste prijzen.

Een nadeel hiervan is natuurlijk dat het aantal producten op de website groot is, zo verlies je wellicht snel het overzicht en weet je niet wat er in de aanbieding is. Maar het voordeel is wel weer dat je simpelweg kunt zoeken: dus als je op zoek bent naar een ventilator, hotel overnachting, batterijen, lampen, een weekendje weg, sokken, een horloge, games, of ondergoed. Je zoekt het gewoon en de aanbiedingen komen vanzelf naar voren.

Deze website is voor Effect Internet Services een experiment in het gebruik van een bepaalde WordPress plugin om een xml bestaand te kunnen importeren. Het experiment is geslaagd en loopt voor een groot gedeelte automatisch door zodat er elke dag weer een update is met de nieuwste producten en de beste prijzen. Het geeft ook de kans om bepaalde producten uit te lichten: in de zomerse periode kun je bijvoorbeeld advertenties maken voor Rosé wijn, of Barbecues. In de winter kun je misschien meer focus leggen op skisokken, ski vakantie of schaatsen.

En omdat er best wel veel winkels zijn met deals, hebben we ook nog maar gezorgd voor een algemene overzichtspagina met alle winkels met aanbiedingen, zodat je makkelijk het logo herkent en door kunt klikken. Dan zie je meteen alle aanbiedingen die gelden voor je favoriete winkel.